Térségi fiataljaink jelentkezését is várják!

 

 

Remek lehetőség azon fiatalok részére akik egy vállalkozás indításában gondolkodnak az Erasmus-fiatal vállalkozóknak határokon átnyúló csereprogram. Mivel településünk a horvátországi határ közelében fekszik, úgy gondoltuk, jelen Program érdekes és hasznos lehet azon fiatalok számára is, akik egy vállalkozást szeretnének indítani és nem szeretnének túl távolra utazni és inkább egy szomszédos országban tanulnák meg hogyan lehet vállalkozást indítani. A Programban való részvétel új kapcsolatok, jövőbeli együttműködő partnerek megismerésére is remek alkalom.

A Program fedezi a kiutazási, szállást és étkezés költségeket is, országonként más támogatási intenzitás van.

A tapasztalatcsere a tapasztalt vállalkozónál való tartózkodás során valósul meg, amelynek segítségével az új vállalkozó szert tesz a kisvállalkozás működtetéséhez szükséges képességekre.

Az „Erasmus – fiatal vállalkozóknak” programot a vállalkozások támogatásában jártas helyi kapcsolattartó pontokon keresztül az Európai Bizottság finanszírozza és működteti a programban részt vevő országokban (pl. kereskedelmi kamarák, induló vállalkozásokat támogató központok, inkubátorházak stb.). Tevékenységüket európai szinten a program Támogatási irodája koordinálja.

További információ a programról elérhető a:

https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/page.php?cid=20

Irodánk munkatársai állnak rendelkezésére további információkkal, továbbá a 0670-4114610-s telefonszámon (Kres Tünde Tímea, külső megbízott) is felteheti kérdéseit a programra vonatkozóan.